Екип на научна група с ръководител проф. Карл Хюрман участва 

...
Екип на научна група с ръководител проф. Карл Хюрман участва 
Коментари Харесай

Екип от МУ-Варна участва в международна научна среща по ринология в Турция

Екип на научна група с началник проф. Карл Хюрман участва  на 29th Rhino Camp Meeting в Турция. Проф. Карл Хюрман е  ръководител на Европейската академия по медицина на съня,  някогашен президент на Германското сдружение по оториноларингология и немската академия на науките, някогашен началник на Катедра по оториноларингология и ръководител на център по съня в Университетска болница Манхайм, Германия.

Бяха изнесени 3 презентация, свързани с Обструктивната сънна апнея. Членовете на екипа взеха  присъединяване в полемики с кръгла маса,  запознавайки се с най-новите научни достижения и диагностични способи в региона на ОСА. Обсъдени бяха бъдещи участия, планове, изявления и съдействие с потвърдили се лекари в региона на ОСА и медицината на съня. В конференцията участваха водещи учени в областта  от разнообразни страни.

Посещението се реализира в границите на план № BG-RRP-2.004-0009-C02 Повишаване на транслационните достижения в медицината (MUVE-TEAM), финансиран от Европейския съюз – Next Generation EU. Всички участници в работната група са членове на научна група  3.2.2 " Обструктивна сънна апнея и коморбидност “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР